Privacy

Ik gebruik je persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor het is bedoeld. Deze gegevens worden zorgvuldig en doelgericht verwerkt. Schreef je je in voor een cursus of kocht je een tekening van mij, dan worden je persoonsgegevens alleen daarvoor gebruikt. Deze informatie wordt niet met derden gedeeld tenzij wettelijke regelgeving/voorschriften anders voorschrijven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan belastingaangifte. De gegevens worden bewaard volgens de wettelijk verplichte bewaartermijn en/of het doel waarvoor je ze hebt achtergelaten. Daarna verwijder ik de gegevens.

Nieuwsbrief
Mijn mailing ontvang je alleen wanneer je toestemming hebt gegeven je naam en email hiervoor te gebruiken. Mijn nieuwsbrief wordt verwerkt door MailChimp. Elke nieuwsbrief biedt de mogelijkheid om je ook weer uit te schrijven.

Contactformulier
Ik bied via de website de mogelijkheid om vragen te stellen met een contactformulier. Je kiest zelf welke gegevens je daarbij verstrekt. Deze gegevens bewaar ik zolang als de behandeling van de vraag in beslag neemt. Daarna verwijder ik de gegevens.

Inzage en wijzigen van uw gegevens
Voor vragen over het privacybeleid, inzage of wijzigingen (of verwijdering) van je persoonsgegevens kan je contact opnemen via cobidejong@kpnmail.nl.